Generasjonsrave plakat som viser et menneske silhouette og et hjerte.
Rise & Rave: Generasjonsrave II

Når:
Søndag 26. november
Klokken 10:00-13:00

Hvor:
Cornerteateret, Møhlenpris

Viktig:
- Gratis arrangement
- Rusfritt
- Ta med ørebeskyttelse

 

Takk for sist! Vi kjører i gang en ny gratis fest og gjentar suksessen med verdens beste samarbeid mellom Rise and Rave, Cornerteateret og Generasjon Møhlenpris! Denne gangen setter vi fokus på rytme og hjertehelse. Mors hjerterytme er vår første forbindelse til omverden, og at hjertet vårt slår hele livet er noe vi skjelden tenker over. Vi arrangerer faglig samtale om hjertehelse på somali uken før i Kultursalen på Vitalitetssenteret kl. 15, kalt "Te og fortellinger"!

 

Praktisk informasjon:

- Ta med ørebesyttelser for barna!
- Dette er som alltid et rusfritt arrangement.
- Kom gjerne utkledd. Vi har også kostymer du kan låne!

Om Generasjon Møhlenpris:
Generasjon Møhlenpris at dette er et prosjekt i regi av Stiftelsen Siste kapittel med støtte fra GC Rieber-stiftelsen og Nasjonalt senter for aldring og helse. generasjon Møhlenpris er et steds- og forskningsbasert innovasjonsprosjekt for aldringsvennlig bydel, og der vi gjennom ulike arrangementer gjennom hele året inviterer til nysgjerrighet på aldring og til generasjonskontakt. Følg oss gjerne på Facebook! Les mer om stiftelsen og tidligere aktiviteter på www.sistekapittel.no

Om Rise & Rave:
Rise & Rave er et rusfritt tilbud til alle aldere fra små til stor med særlig dans, musikk, og bevegelse i fokus. Vi kjører månedlig arrangementer på dagtid som er åpen til alle. De er enten tidlig om morgen før skole og jobb eller på søndag ettermiddag. Vår mål er å skape et godt og trygt nettverk på dansegulvet gjennom bevegelse og feiring.

 

– – – – –

Facebook Event: Generasjonsrave II

FOLLOW US

Sista Låten logo white

Sista Låten Collective © 2022

Bergen techno music

Techno power by Project JD

Scroll to Top